Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У місті Южноукраїнську стартував велосипедний тур по регіонально-ландшафтному парку «Гранітно-cтепове Побужжя»

03.07.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

30 червня  у місті  Южноукраїнську  стартував  велосипедний тур по регіонально-ландшафтному парку «Гранітно-cтепове Побужжя». Взяли участь десять учасників. Організаторами велотуру виступили Южноукраїнська міська організація ВГО «Молоді регіони» і управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Метою туру стала популяризація такого виду транспорту як велосипед - екологічного і здорового засобу пересування. Впродовж туру проводилась оглядова екскурсія пам’яток історії, археологічних пам’яток, що відносяться до регіонального ландшафтного  парку.

Бузькі пороги, незабутні пейзажі, залишки млинів уздовж річки Південний Буг,  представники флори та фауни роблять нашу місцевість незабутньою.

Наметове містечко для ночівлі розбили у селі Іванівка (Первомайського району). Активний відпочинок учасники велотуру продовжили грою у волейбол, купанням у річці Південний Буг та піснями біля вогнища.

З позитивними емоціями та неймовірними враженнями рано в ранці на своїх «Залізних конях» велотуристи відправились до  м. Южноукраїнська - місця старту велотуру.

Зі слів одного з учасників, а він був гостем з міста Миколаєва, все було добре, але є одне але: «Було дуже спекотно!».