Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

2 липня - День працівника державної податкової служби України

26.06.2012
Южноукраїнська об’єднана державна податкова інспекція

Шановні працівники державної податкової служби, колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Це особисте свято для кожного українського податківця! Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві. Це праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям, професійно виконувати свої обов’язки перед державою. Саме завдяки вашій чіткій і злагодженій роботі ми виконуємо плани по наповненню бюджетів, вирішуємо соціально важливі питання, впроваджуємо нові технології для покращення обслуговування платників податків та долаємо труднощі в умовах структурної перебудови податкової служби.

У цей святковий день бажаю Вам щастя і здоров'я, професійних злетів і родинного затишку, впевненості та взаєморозуміння, бадьорості і натхнення, невичерпної енергії та оптимізму, сил і творчої наснаги в досягненні бажаних висот.

Також з почуттям особливої шани та сердечної подяки звертаюся до ветеранів податкової служби - до всіх, чиє життя є втіленням служіння державі. Нехай Ваш багатий життєвий і професійний досвід завжди буде запорукою нових успіхів і звершень прийдешніх поколінь! Від усієї душі бажаю Вам постійно відчувати повноту і неповторність життя, успішно реалізовувати свої особисті задумки. Міцного здоров’я Вам та Вашим родинам, невичерпної енергії на довгі роки, наснаги і щастя!”.

З повагою, начальник Южноукраїнської об’єднаної  державної податкової інспекції Олексій Гонта