Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прогулянковий майданчик в місті Южноукраїнську

26.06.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 1 по 22 червня 2012 року на базі комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» працював прогулянковий майданчик, основною метою якого було забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей. 

За період роботи майданчика були проведені екскурсії по місту: до Храму Христа Спасителя, музейного комплексу «Козацької слави та військової техніки», галереї «Гард», парку «Сучасних скульптур». Також діти дуже раділи виїздним екскурсіям на скелю «Пугач», де доросліші діти допомогали розводити вогнище та готувати польову кашу, а малеча в цей час була зайнята розважальними іграми; до музею «Бойової слави» Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, де учні школи розповіли про військові дії на тереторії с. Костянтинівка.

Всім дуже сподобались заходи:

- «Запрошуемо до фітофітальні. Чай мій улюблений напій» (діти не тільки навчалися заварювати чай різних видів, а й брали участь у чайній вікторині, «побували» на екскурсії в країнах, де вирощують чай).

- настільні ігри

- ігри з елементами волейболу та футболу.

Южноукраїнська загальноосвітня школа № 2 щовівторка та щочетверга  радо приймала дітей у басейні «Дельфін», досхочу діти настрибались на розважальному майданчику біля меморіального комплексу, переглянули мультфільм в одному з 3D кінотеатрів міста.

За підтримки управління молоді, спорту та культури кожного дня діти отримували призи за участь у спортивних естафетах, змаганнях, малій літній Олімпіаді,  вікторинах.  

У день відкриття прогулянкового майданчика  кожен з дітей отримав морозиво, на закінчення - велику шоколадку, яка трішечки розтанула, але це не зіпсувало настрій дітям.

Роботу прогулянкового майданчика можно оцінити великою «12».

Чекаємо дітей міста на  наступний рік  у прогулянковому майданчику!