Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В місті Южноукраїнську проведена пізнавальна екскурсія по туристичному маршруту для вихованців дитячого табору села Семенівка

25.06.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

22 червня місто Южноукраїнськ відвідали вихованці дитячого табору села Семенівка. Для дітей була проведена пізнавальна екскурсія по туристичному маршруту, розробленому головним спеціалістом з туризму  управління молоді, спорту та культури. Діти ознайомились з видатною пам’яткою архітектури нашого міста – Храмом Христа Спасителя, де отець Михаїл розповів про історію будівництва та високе значення храму для жителів міста. Також була проведена незабутня екскурсія по галереї «Гард», де діти захоплено розглянули картини видатного художника нашого міста Колпакова С.О.

Після цього в музеї «Козацької слави та військової техніки» була проведена тематична розповідь про значення дати 22 червня 1941, як Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Екскурсія закінчилась на ігровому майданчику біля Меморіального комплексу, де діти змогли відпочити та побавитись під кінець своєї цікавої та захоплюючої подорожі.

Щиро раді бачити маленьких гостей в нашому місті!