Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось закриття турніру з міні-футболу серед дитячих команд на "Літній Кубок дворових команд"

25.06.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

22 червня 2012 року на спортивному майданчику за адресою Леніна,20 відбулось закриття турніру з міні-футболу  серед дитячих команд на "Літній Кубок дворових команд". У турнірі взяло участь 39 учасників, з них: діти різних дворів міста Южноукраїнська, з села Костянтинівки, а також дітки, які на період літніх канікул приїхали з інших міст до родичів.

Організаторами змагань виступили Федерація  футболу міста Южноукраїнська та Управління молоді, спорту і культури. Безпосередньо проводили змагання голова федерації футболу Бойко Ю.Л. та тренер-викладач з футболу Кордолевський К.В.

Переможцями змагань стали:

І - місце команда "Олімп" (Мірошниченко О., Трущенко С., Тяжельников В., Оніщенко О., Віжанов Д., Дяченко Б., Турик О., Михальчук В.)

ІІ - місце команда "Сталь"(Корнєєв Є., Македонець Р., Мунтян О., Марухній С., Лапін Р., Піскун О., Федоров О., Рожко К.)

ІІІ - місце команда "Пахтакор"(Сорока М., Федитник Р., Батечко С., Горобець Д., Шамков Р., Дяченко В., Поляков М., Клименко І.)

Всі учасники отримали дипломи від Федерації футболу міста та солодощі від управління молоді, спорту і культури. Переможці також отримали кубки та дипломи.

Вітаємо переможців!!!