Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В дошкільному навчальному закладі №8 «Казка» проведено спортивну розвагу «Майбутні олімпійці»

21.06.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 19 червня 2012 року в дошкільному навчальному закладі №8 «Казка» інструктором з фізкультури Шелест З.А. та музичним керівником Піть І.С.   проведено спортивну розвагу «Майбутні олімпійці»  для дітей молодших та середніх груп дошкільного віку.

Метою  заходу було пропаганда олімпійського руху та здорового способу життя, залучення дошкільнят до занять з фізкультури та спорту, надання інформації про правила поводження в поході та закріплення отриманих раніше рухових навичок та вмінь.

Діти разом з вихователями здійснили забіг навколо дитячого садочка. На спортивний майданчик, крокуючи, зайшли команди юних олімпійців, на якому розпочалися змагання з різних видів спорту. Юні футболісти вправно водили м’яч, дівчата гімнастки виконували вправи з великими м’ячами, проводились спортивні естафетні та рухливі ігри. Спортивна розвага сприяла створенню веселого настрою, викликала відчуття задоволеності та бадьорості як у дітей, так і в дорослих. Педагоги розвивають дітей здоровими, сильними, витривалими та спритними спортсменами.