Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

20.06.2012
Відділи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

20 червня 2012 року, за головуванням секретаря міської ради Євгена Квасневського, відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. В роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу виконкому, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, начальники управлінь міської ради та відділів виконавчого комітету, директори комунальних підприємств міста.

До порядку денного засідання виконавчого комітету включено 10 основних та 3 додаткових питання.  Прийнято 11 питань, 2 питання не прийнято.

За результатами засідання виконавчим комітетом міської ради:

- затверджено фінансовий план та плану фонду оплати праці на 2012 рік комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»;

- внесено зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 26.11.2009 №404 «Про затвердження  Порядку надання матеріальної  допомоги з міського бюджету громадянам міста  у зв'язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги»;

- легалізовано шляхом письмового повідомлення Місцеве Відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Розглянуті та прийняті  рішення, що стосуються оформлення права власності на об’єкт нерухомого майна, надання дозволу на продаж житла та інші.