Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Країна дитинства - країна добра

08.06.2012
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Яскраве сонце, квіти, дитячий сміх, музика і веселі обличчя гостей і вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

На свято до Дня захисту дітей  прибуло багато гостей з подарунками для вихованців Центру.  ЮУ АЕС при сприянні генерального директора Кіма В.В. виділили 10 путівок на оздоровлення в дитячо-оздоровчому санаторії «Дружба» смт. Рибаківка на морському узбережжі, організували  поїздку дітей в м.Миколаїв на святково-розважальну програму, відвідування зоопарку, допомогли благоустроїти територію Центру.

Духовні наставники, настоятель Російської православної церкви, греко-католицької церкви звернулись до дітей з вітальними словами побажання добра і любові. Подарували  дітям спортивний інвентар, солодощі для поїздки в м. Миколаїв

Прийшли привітати дітей з подарунками і представники МРЕО міста, МВ УМВС України у Миколаївській області, міське управління юстиції. А скільки місцевих підприємців і жителів  Южноукраїнська говорили дітям слова настанови, добра і любові і дарували подарунки! Вони не залишають наших вихованців без турботи і ласки – одягають, пригощають солодощами, забезпечують шкільним приладдям.

Трудовий колектив АО «Гарант» (генеральний директор Захаров А.Д.) благодійно зробили ремонт спального блоку для дітей дошкільного віку. Щира подяка за це людям з золотим серцем. Діти вже третій день відвідують 3-D кінотеатри («Мир», «Европа», 3-D сим).

До Дню захисту дітей  у КЗ ЦСПРД був проведений конкурс графіті «Будь щасливим!». Переможці конкурсу:

І місце – Єгоров Сергій (творча робота «Слоники»);

ІІ місце – Левицький Дмитро (творча робота «Нічне місто»), Соловьйов Владислав («Море»);

ІІІ місце – Культа Ярослав («Спанч Боб»);

Переможці в намінації:

«Фаворит Центру» - Доценко Герман;

«За волю до перемоги» - Бархатов Андрій та Бульба Олексій;

Приз глядацьких симпатій отримала робота робота вихованця Центру    Доценка Германа «Зайчик із серцем».

Окрема подяка керівнику студії «Декор» ІКЦ «Імпульс» Волошиній В.І., вихованці якої прийняли активну участь у конкурсі.

Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу та спонсорам.

Гості зі сльозами на очах аплодували юним артистам – вихованцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, які відчули справжню доброту і ласку людей, не байдужих до їхньої долі.