Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч секретаря міської ради з колективами міста

07.06.2012
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

7 червня відбулися зустрічі секретаря Южноукраїнської міської ради Євгена Квасневського з колективами дочірнього підприємства телекомунікаційних систем «Квант» та комунального підприємства «Служба комунального господарства».

На зустрічі з колективом дочірнього підприємства телекомунікаційних систем «Квант» обговорювалося питання щодо впровадження ефірного цифрового телебачення на території міста. Також порушувалися питання щодо встановлення додаткових світлофорів в районі ККСС «Олімп» та в районі магазину «Сільпо», виконання ремонту тротуарів та пішохідних доріжок, освітлення по бульвару Шевченко.

На зустрічі з колективом комунального підприємства «Служба комунального господарства» порушувалися питання щодо фінансування галузі, вирішення питання щодо відведення земельної ділянки під розміщення сміттєзвалища, щодо проблем ритуальної служби та встановлення огородження на міському кладовищі. На зустрічі відбулося обговорення проблемних питань, а саме: озеленення міста, висадження зелених насаджень, щодо будівництва на території міста притулку для бродячих тварин.