Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч секретаря міської ради Євгена Квасневського з колективом спеціалізованої медико-санітарної частини №2

06.06.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках знайомства секретаря Южноукраїнської міської ради з колективами підприємств та установ міста 5 червня 2012 відбулася зустріч з колективом державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» Міністерства охорони здоров’я України.

Зустріч відбулась за участі секретаря Южноукраїнської міської ради Євгена Квасневського, начальника управління молоді, спорту та культури міської ради    Захарко Н.Г., начальника державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» Міністерства охорони здоров’я України Стахорської О.В. та завідуючих відділеннями.

Зустріч проводилась в ракурсі діалогу, під час якого піднімались та обговорювались ряд актуальних питань, а саме:

- покращення медичного обслуговування мешканців міста Южноукраїнська, задоволення їх потреб шляхом запровадження нових механізмів, на разі, подальше запровадження страхової медицини;

  - визначення споруди під розміщення дизель-генератора;

- організація співпраці з працівниками Южноукраїнського міського відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області, особливо при видачі препарату «Метадон» ін’єкційним споживачам наркотиків;

- створення благодійного фонду підтримки медицини міста «Здоров’я городян»;

- організація роботи відділення паліативної допомоги;

- організація функціонування соціальних палат для осіб без постійного місця проживання.

Також, не залишилося без уваги питання реформування галузі охорони здоров’я, як в цілому в країні, так і в місті. На сьогоднішній день актуальним є питання визначення приміщення та організація роботи сімейної амбулаторії в місті. Не менш актуальним є питання забезпечення житлом лікарів, а також вишукання коштів для навчання лікарів сімейної медицини.