Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулись міжнародні змагання «Кубок партизанської іскри – 2012»

01.06.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 24-27.05.2012 р. в районі с. Іванівка Первомайського району відбулись традиційні міжнародні змагання «Кубок партизанської іскри – 2012». В змаганнях прийняли участь біля 300 чоловік з 26 команд з них 4 команди з Росії та команда з Молдови. Вік учасників змагань від 7 до 75 років.

На протязі двох кілометрів розтягнувся наметовий табір який був розміщений вздовж річки Південний Буг. А власне самі змагання проходили на території заповідника. Всім учасникам дуже сподобалась унікальна природа. Заповідник являє собою скельні обриви, галявини яскравих квітів, а також багато рослин занесених в червону книгу. Вечірню тишу заповідника розбавляли веселі пісні та ігри біля вогнища. Окрім цього, для всіх була проведена дискотека.

Карту для цих змагань два місяці коректував кращий картограф України – Вадим Прокопчук з міста Чернівці, він також планував дуже цікаві дистанції. Електронну відмітку забезпечувала бригада суддів з м. Одеса.

Змагались учасники на чотирьох дистанціях: довгій естафеті, нічному орієнтуванні та гандикап на довгій дистанції.

В загальнокомандному заліку команда Олімп – 1 Южноукраїнськ набрала однакову кількість очок з командою КДСШ – Черкаси, але так як у команді Черкас було більше перших місць, то в них 1 місце, а у нашій команди 2 місце.

Традиційно на цих змаганнях проводиться нічне орієнтування. Так як в Україні воно проводиться дуже рідко, всі учасники змагань отримали багато задоволення від дистанції. Темний ліс освічував не тільки місяць але й багато яскравих фонариків – нічних орієнтувальників. Серед них були семирічна Марія Волкова та восьмирічна Настя Свідніцька, які успішно подолали дистанцію.

Кращими результатами в гандикапі за сумою двох днів змагань були:

1.      Андросова Тетяна – 1м. гр. Ж16

2.      Бесараб Євген – 1м. гр. М14

3.      Свідніцка Настя – 1м. гр. Ж12, якій нема і 9 років

4.      Побережець Інна – 3 м. гр. Ж16

5.      Шаповалов Олександр – 2  м. гр. М12

6.      Волков Дмитро – 2 м. гр. М14

7.      Вирва Олексій – 2 м. гр. М16

8.      Кочин Олександр – 3 м. гр. М16

9.      Волков Олександр – 2 м. гр. М21 еліта

Кращі результати в естафеті:

1 місце в групі М14, 3 місце в групі Ж21,

3 місце в групі М21, 3 місце в групі М12.

Всі учасники залишились вдячні головній суддівський колегії, судді вдячні Управлінню молоді спорту і культури, та всім-всім хто допоміг в проведенні цих змагань за високий рівень проведення та цікаві дистанції.