Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища та екології

23.05.2012
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

22 травня в залі засідань виконавчого комітету відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища та екології. В роботі комісії взяли участь секретар Южноукраїнської міської ради Євген Квасневський,  депутати Южноукраїнської міської ради Володимир Заплатін, Сергій Заворотній, Андрій Шавкунов та Сергій Антонюк, начальники управлінь та відділів, підприємці міста.

Під час засідання депутати розглянули низку питань в галузі регулювання земельних відносин, погодили проект рішення про зміни орендних ставок по оренді землі в межах міста Южноукраїнська за  трьома напрямками: автотехобслуговування, оптової торгівлі та складського господарства, роздрібної торгівлі та комерційних послуг з 6% на 4,5 %,  який підготовлено за результатами проведення «круглого столу» з суб’єктами підприємницької діяльності.

Враховуючи звернення мешканців будинку № 20 по проспекту Леніна, секретар Южноукраїнської міської ради Євген Квасневський звернувся до членів комісії з пропозицію включити до порядку денного 22 сесії додатково питання щодо розпочатого будівництва магазину промислових товарів  за вищезазначеною адресою. За результатами обговорення комісією надано доручення юридичній службі міської ради, відділу земельних відносин та екології  виконавчого комітету міської ради, відділу архітектури та  містобудування виконавчого комітету міської ради знайти шляхи вирішення проблеми з урахуванням громадської думки.