Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Святкові заходи до Дня матері та Міжнародного дня сім′ї

21.05.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18 травня на сцені меморіального комплексу відбувся святковий концерт до Дня матері та Міжнародного дня сім'ї, організований управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради. На свято були запрошені жінки, які мають почесне звання «Мати - героїня» та багатодітні сім'ї. До почесного звання «Мати –героїня» двом матерям було вручено державні нагороди та трьом багатодітним сім'ям , які виховують п'ять і більше дітей від «Партії регіонів» вручено подарунки.

На святі брали участь гурти «Мегаденс» та «Екстрім», солістка ансамблю «Калинонька», солістки зразкового художнього колективу «Адажіо» та солісти зразкового театру естрадної пісні «Галатея». Для маленьких глядачів виступали клоуни від Миколаївської обласної громадської дитячої організації «Ти особливий».

Під час святкового концерту проводилася виставка робіт наданих на конкурс сімейної творчості «Моя талановита родина», який був організований управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та проводився з 13 квітня по 17 травня 2012 року. В конкурсі «Моя талановита родина» прийняли участь 3 родини: дитячий будинок сімейного типу сім’ї В’юнів, прийомна сім’я Коробкіних та сім’я Жукових. Найактивнішу участь прийняла сім’я В’юнів, яка надала 46 робіт, зроблені руками дітей-вихованців ДБСТ, 5 річної онучки батьків-вихователів та бабусі. За рішенням членів жюрі конкурсу, всіх учасників було нагороджено грамотами та цінними призами.

Також під час концерту спеціалістами управління молоді, спорту та культури було проведено інформаційну кампанію щодо сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та вирішальної ролі сім’ї у вихованні дітей, а саме розміщено два банери – «Саме в повній сім’ї формується щаслива та повноцінна особистість!!!», «Подаруй дитині-сироті мрію!» та роздано 100 листівок «Прийміть дитину у родину» та «Сім’я – мама, тато і я».