Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося урочисте свято, присвячене Дню працівників культури та аматорського народного мистецтва

17.05.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

 

16 травня в академічному художньому російському драматичному театрі міста Миколаєва відбулося урочисте свято, присвячене Дню працівників культури та аматорського народного мистецтва. 

 

Делегацію від міста Южноукраїнська, у складі працівників культури з ПК «Енергетик», представників управління молоді, спорту та культури, артистів  ПК «Енергетик», очолювали головний спеціаліст відділу культури, управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради Кущ  Альона Миколаївна та заступник директора ПК «Енергетик», Печенюк Людмила Леонідівна. 

На  святковому концерті виступали творчі колективи міста Миколаєва та області, а також дует під назвою «Кумушки» палацу культури «Енергетик» . 

В адресу представників культури лунали теплі слова привітання, подяки та побажання творчого натхнення.  Багатьох працівників культури було нагороджено почесними грамотами.

Начальником управління культури облдержадміністрації Світланою Гладун почесною грамотою і словами вдячності  нагороджено  режисера ПК «Енергетик» м. Южноукраїнська, Труханову Ірину Андріївну.

 Щиро  вітаємо її та бажаємо горіти енергією та творчістю!!!