Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

17.05.2012
Відділи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

16 травня 2012 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. В роботі взяли участь 14 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу виконкому, начальники управлінь міської ради та відділів виконавчого комітету, директори комунальних підприємств міста, депутати міської ради.

До порядку денного засідання виконавчого комітету включено 39 основних та 1 додаткове питання. Прийнято 39 питань, 1 питання не прийнято.

Серед прийнятих рішень основними стали  рішення виконавчого комітету щодо перегляду та встановлення тарифів для населення на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надають комунальні підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» та щодо перегляду та встановлення тарифів для населення на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, які надає комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство».

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення про організацію і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у літній період 2012 року, про   організацію  роботи  по  відкриттю міського пляжу на літній період 2012 року, затвердили заходи з підготовки житлового фонду та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та  склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції,  встановили розмір грошової компенсації батькам дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і не перебувають на повному державному забезпеченні, внесли зміни до Порядку використання коштів міського бюджету на придбання діагностичного і лікувального обладнання та надання матеріальної допомоги соціально-незахищеним категоріям громадян міста на здійснення лікувальних заходів при онкологічному захворюванні та інші.