Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Завершено міський етап VIІ щорічної Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця ”

12.05.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  

Дійшов до завершення міський етап VIІ щорічної Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця”, організований управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Волонтерами акції стали учні загальноосвітніх навчальних закладів, Южноукраїнського машино - будівного ліцею, представники громадських організацій міста: Миколаївська обласна громадська організація „Шлях до щастя”, Миколаївська обласна  молодіжна громадська організація „Наш вибір - життя” , Южноукраїнська міська організація Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Акція у загальноосвітніх навчальних закладах супроводжувалась проведенням благодійних концертів, заходів.

Загалом, у місті працювало 17 волонтерів. Саме за їх активної роботи було зібрано кошти у сумі 3 тис. 655 грн. 87 коп., які перераховано на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду 08 травня 2012 року у центральному відділенні «Приватбанку».

 Дякуємо нашим волонтерам за плідну роботу та всім небайдужим жителям нашого міста, які взяли участь у благодійній  акції „Серце до серця ”!