Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні мешканці та гості міста Южноукраїнська! В музейному комплексі міста до вашої уваги запропоновано виставку-експозицію "Шляхами болю й перемоги. З пам’яттю про незабутнє"

14.05.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

 На честь святкування 67-ї річниці Дня Перемоги співробітниками музейного комплексу міста Южноукраїнська  підготовлено  виставку-експозицію "Шляхами болю й перемоги. З пам’яттю про незабутнє".

Значну і своєчасну допомогу у створенні експозиції було надано представниками Южноукраїнської міської організації Партії регіонів Юрієм Бірюковим та Наталею Черьомухіною, місцевими колекціонерами, учасниками бойових дій та просто небайдужими мешканцями міста.

Відкриття виставки відбулося 7 травня  2012 року, за участю секретаря Южноукраїнської міської ради Євгена Квасневського, представників Южноукраїнської міської організації Партії регіонів Юрія Бірюкова, Наталі Черьомухіної.

До вашої уваги запропоновано колекції унікальних нагород, серед них: медалі «За оборону»,  значки «За відмінну стрільбу», «Міста-герої», «Орден Слави» та багато іншого. Також відвідувачі зможуть познайомитись з фотодокументальним матеріалом 1941–45 рр., зокрема, це: агітаційні листки та документи часів Великої Вітчизняної війни такі як: повістка, Червоноармійська книжка, Орденська книжка, газети та ін. До речового матеріалу експозиції належать елементи солдатського одягу, зразки радянської та німецької зброї, музичні інструменти воєнних часів.

Експозиція представлена для огляду  до 8 червня 2012 року.

Чекаємо на гостей та мешканців міста щоденно з 8:00 до 17:00, окрім суботи та неділі за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Набережна Енергетиків 12-а, тел.: (05136) 2-12-71