Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася спартакіада серед підрозділів силових структур міста Южноукраїнська, присвячена 67- річниці Перемоги в Великій Вітчизняній війні

07.05.2012
Депутат Южноукраїнської міської ради Наталя Черьомухіна

За підтримки депутатів фракції Партії регіонів Южноукраїнської міської ради Євгена Анатолійовича Квасневського, Олександра Івановича Степанцова та позафракційного депутата Олега Валерійовича Вітковського 5-6 травня о 10.00 у приміщенні ККСС «Олімп» міста Южноукраїнська відбулася спартакіада серед підрозділів силових структур міста Южноукраїнська, присвячена 67- річниці Перемоги в Великій Вітчизняній війні.  

Гостями на спартакіаді були запрошені голова Ради ветеранів війни, праці та збройних сил в місті Южноукраїнську Пономарьов Володимир Миколайович та ветерани.

Відкрив спартакіаду секретар Южноукраїнської міської ради (Партія регіонів) Квасневський Євген Анатолійович .

З привітаннями до учасників та гостей спартакіади звернувся голова Ради ветеранів війни, праці та збройних сил в місті Южноукраїнську Пономарьов Володимир Миколайович. Учасники змагань привітали ветеранів та подарували їм квіти.

В змаганнях прийняли участь шість  команд:

- команда загону державної пожежної охорони №1 (м.Южноукраїнськ);

- команда військової частини №3044 (по охороні ЮУ АЕС);

- команда  Южноукраїнського міського відділу УМВС України в Миколаївській обл..;

- команда виправного закладу №84 (село Костянтинівка);

- команда  Арбузинського районного відділу  УМВС України в Миколаївській обл.;

- команда Южноукраїнського відділення Державної Служби Охорони УДСО при УМВС України в Миколаївській обл.

Головний приз – перехідний кубок виборола команда  загону державної пожежної охорони №1. Друге місце зайняла команда військової частини №3044  по охороні ЮУАЕС. А третє - команда  Южноукраїнського міського відділу УМВС України в Миколаївській обл. Всі команди отримали кубки та дипломи переможців. Вручали дипломи та кубки організатори спартакіади Квасневський Євген Анатолійович та Вітковський Олег Валерійович.