Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися заходи з нагоди 26-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС

28.04.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

26 квітня 2012 року делегація від міста Южноукраїнська прийняла участь у  мітингу-реквіємі та панахиді за жертвами Чорнобиля з нагоди 26-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС у м. Миколаєві. Ліквідатори аварії  Лисецький Є.С. та Литвиненко Л.Ф. поклали квіти до підніжжя пам‘ятника «Скорботний Янгол Чорнобиля».

Пізніше в приміщенні головного управління МНС України в Миколаївській області делегація прийняла участь в урочистих зборах, присвячених 26-м роковинам аварії на ЧАЕС. Заступник голови облдержадміністрації Наталія Іванцова вручила Почесну грамоту облдержадміністрації Лисецькому Євгенові Степановичу - учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, голові громадської організації Всеукраїнської  громадської організації інвалідів „Союз Чорнобиль України” м. Южноукраїнська.

Відзначено Почесною грамотою облдержадміністрації Строчко Л.С. та подякою Миколаївської обласної державної адміністрації Салига А. В.- учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС  2  категорії.