Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб′єктів соціальної роботи з сім′ями, які опинились в складних життєвих обставинах

09.04.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

 05.04.2012 в управлінні молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради відбулось засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб'єктів соціальної роботи з сім'ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Були присутні представники управління освіти (Смольнікова Н.А), управління праці та соціального захисту населення (Мороз Н.В), служби у справах дітей(Шекерська О.О.), заступник директора з виховної роботи Южноукраїнського професійного машино – будівного ліцею(Куришко А.В.) та представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

На дорадчому органі були розглянуті заяви та повідомлення про вчинення насильства в  сім'ях, розглядалися питання  про інспектування та ведення банку даних сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та питання про здійснення соціального супроводу сімей.

Також було  наголошено про активізацію роботи всіх служб та управлінь щодо виявлення сімей, які опинились у  складних життєвих обставинах та вирішення всіх питань щодо допомоги цім сім'ям.