Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання «круглого столу» з суб’єктами підприємницької діяльності

04.04.2012
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

04 квітня поточного року о 9-00 годині в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання «круглого  столу» з суб’єктами підприємницької діяльності.

На зазначеному засіданні:

- першим заступником начальника Управління Державної служби охорони УМВС України в Миколаївській області доведено інформацію до суб’єктів господарювання щодо статистичних даних УМВС по скоєнню крадіжок, пограбувань інших правопорушень та злочинів. Зазначив, що є можливість запобігти вчиненню протиправних дій шляхом  встановлення кнопок тривожної сигналізації на об’єктах підприємницької діяльності. Ознайомив присутніх з умовами встановлення кнопок тривожної сигналізації. Також, було представлено відео-ролик по забезпеченню об’єктів  підприємницької діяльності засобами сигналізації з виводом сигналів на пульти охорони органів внутрішніх справ.

- голова Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців Пелюх С.В. висловив пропозиції від суб’єктів господарювання, зокрема,  щодо перегляду рішень Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №403 «Про затвердження Правил благоустрою», забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська» та від 26.01.2012 №456 «Про грошову оцінку земель міста  Южноукраїнська», з урахуванням наданих ними письмових пропозицій до цих рішень.

На засіданні «круглого столу» по пропозиціях, які надані суб’єктами підприємницької діяльності  вирішено:

- управлінню житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради, яке є розробником проекту рішення від 29.12.2011 №403 «Про затвердження Правил благоустрою», забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська» спільно з юридичною службою Южноукраїнської міської ради вивчити письмові пропозиції підприємців та розробити проект рішення міської ради, з урахуванням цих пропозицій. Зазначений проект рішення буде розглянуто на черговому засіданні «круглого столу».

- відділу земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради вивчити питання щодо організації обговорення грошової оцінки земель міста Южноукраїнська за участю розробника проекту та підприємців та забезпечити  вказане обговорення.