Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Забезпечення санаторно-курортними путівками воїнів-інтернаціоналістів

03.04.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 187 було затверджено „Порядок забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення”(зі змінами від 17.03.2011р.№252). Органи праці та соціального захисту населення забезпечують за рахунок коштів державного бюджету безплатними путівками до санаторно-курортних закладів ветеранів війни. Путівки видаються, особам, які перебувають на обліку в органах праці та соціального захисту населення для санаторно-курортного лікування і одержують пенсію в органах  Пенсійного фонду України або державну соціальну призначену замість пенсії, в органах праці та соціального захисту населення. Особи, що перебувають на обліку в інших органах, путівки одержують за місцем їх пенсійного обліку.  Для отримання путівки необхідно подати до  управління праці та соціального захисту населення медичну довідку лікувальної установи за формою N 070/о та написати заяву.

При собі мати:

-          паспорт;

-          пенсійне посвідчення;

-          посвідчення, що дає право на пільги.

Ветерани війни, в тому числі воїни-інтернаціоналісти забезпечуються санаторно-курортними путівками в санаторії, підпорядковані Мінсоцполітики:

-          «Перемога» (м. Київ);

-          «Батьківщина» (м. Трускавець);

-          «Салют» (м. Одеса);

-          «Ветеран» (м. Алушта);

-          «Слава» (м. Миргород);

-          ім. М.О. Семашка (селище Семеїз).

Для отримання більш детальної інформації звертатися до управління праці та соціального захисту населення за адресою: м.Южноукраїнськ, б-р.Цвіточний 4 каб.№5 або за тел.2-02-16