Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Стартує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

03.04.2012
Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста

З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та дітей-сиріт в місті з 2 квітня - 2 травня 2012 року буде проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом «Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до руху Червоного Хреста!» З 2001 року було започатковано Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, під час якого організаціями Товариства Червоного Хреста України проводиться робота по збору та наданню гуманітарної , натуральної та  фінансової допомоги найбільш уразливим категоріям населення.

В 2012 році місячник Червоного Хреста України буде приурочений до залучення населення до лав волонтерів та милосердя. Ця акція підтримана урядом.

Планується провести комплекс організаційно - пропагандистських заходів щодо збору одягу, продуктів харчування, гігієнічних засобів, коштів  для надання допомоги інвалідам, учасникам та ветеранам Великої Вітчизняної війни, одиноким людям похилого віку та всім, хто потребує допомоги .   Міська організація Товариства Червоного Хреста закликає всіх небайдужих жителів Южноукраїнська, а особливо молодь, учнів загальноосвітніх шкіл , студентів машино-будівного ліцею  прийняти активну участь у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста.

Не залишайтеся байдужими! Відвідайте міську організацію Товариства Червоного Хреста. Тут завжди готові прийняти від вас будь який  вид допомоги. ( щоденно з 9-13 год. , крім вихідних) Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше!

Міська організація Товариства Червоного Хреста звертається до керівників  державних та  приватних підприємств, акціонерних товариств, банківських та комерційних структур  з проханням надати підтримку, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок

№ 26006140000374 Миколаївська філія «ВІЕЙБІ БАНК» МФО 380537 КОД 02940285 м. Київ. 

Адреса міської організації Товариства Червоного Хреста: 

Вул. Комсомольська,3 (гуртожиток,6, 1 поверх)

Довідки за телефоном: 0667309996