Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Команда «Тепловика» Василя Потюка завоювала "бронзу" на Кубку України з футзалу серед ветеранів 45 років і старші

21.02.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

16 - 19.02.2012 року в Южноукраїнську відбувся  розіграш Кубку України з футзалу серед ветеранів (45 років і старші). На першому етапі сім команд-учасниць зіграли в два тури. По дві кращі команди вийшли в вирішальний етап.

Результати півфіналів:

«Чорне море» (Одеса) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 4:3,

«Союз» (Донецьк) – «Тепловик» (Южноукраїнськ) – 4:2.

В грі за трете місце южноукраїнці впевнено виграли в криворіжців – 4:1.

Вирішальна гра між «Чорним морем» і «Союзом» в основний час переможця не  виявила – 1:1, а в серії пенальті перемогу здобув «Союз» - 5:4.

Всі чотири команди нагородженні пам’ятними кубками, призами і медалями. Відзначені нагородами і кращі гравці Кубку, в номінаціях: воротар – Эдуард Плаксик («Центрмаш», Донецька область), захисник - Олег Литвинов («Тепловик»), нападаючий – Сергій Буйнов («Союз»), бомбардир – Валерій Чмиль («Чорне море»), на його рахунку сім забитих м’ячів, та кращий технічний гравець турніру - Філонок Володимир «Тепловик».

В складі «Тепловика» виступали: Володимир Філонок, Віктор Волошин, Володимир Амедов, Володимир Глушко, Ігор Кацапенко, Олег Литвинов, Володимир Сулейманов, Віктор Собівчак, Володимир Співак, Віктор Сілков. Президент клубу – Василь Потюк.