Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадян пільгової категорії! Інформація щодо здійснення безкоштовного перевезення пасажирів, які мають право на пільги

07.02.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Шановні громадяни пільгової категорії !

01.02.2012р. перевізник  ФОП Цимбал Ю.В. письмово відмовився  укладати договір з управлінням праці та соціального захисту населення міської ради щодо здійснення безкоштовного перевезення пасажирів окремих категорій громадян, які мають право на пільги, та повідомив що перевезення тимчасово за маршрутами Южноукраїнськ -  Іванівка-Семенівка”, „Южноукраїнськ - Агрономія, ”Южноукраїнськ – Новогригорівка”, ”Южноукраїнськ – Костянтинівка буде здійснюватися за кошти до повного погашення заборгованості.

Конкурс на визначення переможця за приміськими маршрутами проводить Миколаївська облдержадміністрація. Переможцем конкурсу за вищезазначеними маршрутами визначено ФОП Цимбал Ю.В. З даним перевізником Миколаївська облдержадміністрація уклала договір „Про організацію перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області замовником перевезень на яких є Миколаївська облдержадміністрація ”.

Відшкодування витрат  за пільгове перевезення пасажирів окремих категорій громадян, які мають право на пільги здійснюється не за рахунок коштів міського бюджету, а за рахунок державної субвенції. Кошти державної субвенції надходять з затримкою в 1-2 місяці. За 2011 рік існує заборгованість держави перед даним перевізником. 

17.01.2012р. на нараді з перевізниками з питання пільгового перевезення у 2012 році було  вирішено  укласти договори   на 2012 рік.   

У зв’язку з тим що перевізник  не з’являвся для укладання договору, 25.01.2012р. листом замовленням  з повідомленням були направлені договори поштою.  Але перевізник продовжував ігнорувати управління. Повторно 31.01.2012р.  був направлений лист перевізнику з проханням укладання договору щодо здійснення безкоштовного перевезення пасажирів окремих категорій громадян, які мають право на пільги.

Враховуючи відмову перевізника укладати договір та скарги громадян  01.02.2012р. управлінням праці та соціального захисту населення направлено лист до головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації  та управління промисловості та розвитку  інфраструктури облдержадміністрації щодо сприяння пільговому проїзду громадян на зазначених маршрутах”.