Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання міської «Школи молодого вихователя» в ДНЗ №2 «Ромашка»

06.02.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

31 січня 2012 року в ДНЗ №2 «Ромашка» відбулося засідання міської «Школи молодого вихователя».

Керівник заходу - методист управління освіти Южноукраїнської міської ради Т.М.Малахова.

Педагогічний колектив  ДНЗ №2 «Ромашка» (завідуючий Строчко О.А. ) поділилися  досвідом роботи з питання формування базових якостей у дошкільника. Вихователь-методист  Колганова І.І. презентувала  досвід роботи педагогів щодо формування життєвої компетентності дітей старшого дошкільного віку за БП « Я у Світі».

Вихователі старших груп Краморенко Марина Федорівна та Мацнєва Світлана Борисівна показали сюжетно-рольову гру "Ми сьогодні школярі".

Молоді спеціалісти ДНЗ міста мали можливість побачити, як за допомогою творчої гри можна ефективно формувати життєву компетентність та розвивати базові якості у старших дошкільників - самостійність, креативність, працелюбність, людяність, спостережливість, самолюбність, справедливість, самовладання, розсудливість, відповідальність. У процесі роботи педагоги використовували різноманітні форми,методи та прийоми роботи з дітьми.

Слухачі школи з задоволенням та цікавістю спостерігали за майстерністю досвідчених педагогів-наставників, за активністю та злагодженою роботою дошкільників.

Школа молодого вихователя покликана формувати життєву компетентність у молодих спеціалістів, які мають бути гарними послідовниками своїх наставників.