Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В закладах освіти міста Южноукраїнськ до Дня Соборності та Свободи України проведено ряд заходів

27.01.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

До Дня Соборності та Свободи України в закладах освіти  міста Южноукраїнськ проведено ряд  заходів, присвячених цьому святу : бібліотечні виставки історичної та публіцистичної літератури, присвяченої Соборності України; загальношкільні лінійки, виховні години, тематичні уроки. 

2- А клас гімназії

3- А клас гімназії

3- Б клас гімназії

Нечитайло Ірина, 6В клас

Бєдова Марія, 3А клас

Василенко Валерія, 7В клас

Лопушнян Дарина,  7Б клас

В Южноукраїнській  гімназії №1  організовано загальну лінійку «День Соборності і Свободи України», бесіди на уроках історії «Акт возз'єднання УНР і ЗУНР», виховні години «Україна – соборна держава», «круглі столи» «Україна. Історія. Сучасність», конкурс малюнків та конкурс  читців творів українських поетів. 

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників Вітчизни проведені бесіди і тематичні уроки на уроках історії у 10-11 класах «Значення об'єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної української держави», виставка малюнків учнів 5-7 класів «Моя квітуча Україно»; учні 9-11 класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт «Ідея соборності України на прикладі творчої спадщини великого Кобзаря».

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулася  радіо лінійка «Величний день злуки», випущено стіннівки «Україно, соборна державо, сонценосна колиско моя». Підготовлено виставку плакатів присвячену Дню Соборності та Свободи України.

 В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбулася урочиста лінійка, організовано єдині тематичні класні години, виставку тематичних плакатів.

 В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 проведено інформаційні хвилинки на уроках історії і класних годинах, бібліотечну виставку «Соборна Україна», тематичні екскурсії та  виступи членів комісії «Знання» на класних годинах.