Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У місті Южноукраїнськ відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності і Свободи України

23.01.2012
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

 20.01.2012 року об 11 годині біля пам’ятника Шевченка відбувся мітинг та урочисте покладання квітів з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України. На заході були присутні представники міської ради та її виконавчого комітету, представники підприємств, організацій міста, представників загальноосвітніх шкіл міста, гімназії міста, машинобудівного ліцею та жителів м. Южноукраїнська.  Для урочистої промови слово було надано міському голові, Отцю Ігорю – настоятелю Релігійної Громади (Парафії) Української Греко-Католицької Церкви, представникам Ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил та молодіжного муніципалітету. Також у заході прийняли участь хор української пісні «Любисток», керівник Лариса Григораш.

В міському музеї  оформлено виставку-експозицію історичних документів, присвячену  Дню Соборності та Свободи України.

В міських бібліотеках оформлено тематичні виставки: «Це моя Україна, це моя батьківщина, що як мама  і тато одна», «Величний день Злуки», За Україну, за її волю.

Напередодні свята відбулися спортивні заходи: турнір з футболу серед учнів 1998 р.н. та молодших, міський турнір з волейболу серед хлопців та дівчат 1997-1999 р.н.

У закладах освіти  проведено заходи до Дня Соборності і Свободи України: бібліотечні виставки історичної та публіцистичної літератури, присвяченої Соборності України; загальношкільні лінійки, виховні години, тематичні уроки.