Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У дошкільному навчальному закладі №8 «Казка» відбувся методичний захід «Різдвяне педагогічне кафе»

17.01.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

  12.01.2012 р. у дошкільному навчальному закладі №8 «Казка»  відбувся  методичний захід «Різдвяне педагогічне кафе» на тему: «Добро, мораль, милосердя». 

Відповідальні за проведений захід соціальний педагог Мороз Г.П. та вихователь-методист Петросян М.Р. обрали зовсім нову технологію спілкування педагогів, яка започаткована від назви світового масштабу «Всесвітнє кафе». Ця технологія  віртуозно поєднує приємне з корисним, переносить затишну атмосферу кав’ярні у серйозну аудиторію і робить обговорення проблемних питань творчим, креативним та продуктивним. Метою його проведення  було узагальнення та систематизація знань про моральні норми, культуру поведінки дорослих та дітей, обмін досвідом, а також  створення позитивного мікроклімату в колективі, в роботі з батьками та дітьми.

Посиденьки у «Різдвяному кафе» викликали бурю позитивних емоцій у педагогів закладу та гостей, всі з великим задоволенням поринули у атмосферу багатства національної культури, українських традицій , свят та обрядів, що добре  перепліталися   з обговоренням обраної педагогічної теми.