Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

12 січня 2012 року відбулося засідання координаційного комітету з організації та проведення благодійної акції «Більше руху – більше життя»

13.01.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

12.01.2012р. в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання координаційного комітету з організації та проведення благодійної акції «Більше руху – більше життя», мета якої - збір коштів для придбання електричних візків для інвалідів міста під головуванням начальника управління Гехад Е.Е. На засіданні були присутні заступник начальника управління Заболотна Л.В., депутати міської ради, представники громадських організацій, приватні підприємці міста.  Під час зустрічі обговорювали заходи по проведенню акції, а саме:

- Підготовка оголошення про акцію та розміщення в місцевих ЗМІ та на офіційному сайті міста Южноукраїнськ, розробка буклетів та розміщення їх в місцях масового перебування людей.

- Виступ на міському телебаченні голови громадської організації інвалідів, інваліда - візочника та начальника УП та СЗН зі зверненням до громадян міста про участь у акції.

- Підготовка листів до депутатів обласної ради, адміністрації та профспілкової організації ВП ЮУ АЕС, місцевих осередків політичних партій про надання допомоги у проведенні акції.

- За результатами акції придбання  електричних візків.

- Проведення публічного вручення електричних візків із залученням представників преси та телебачення.

- Розміщення в засобах масової інформації підсумкової інформації про проведення акції.