Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнські танцюристи - кращі!

06.01.2012
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

 

На фото: Людмила Самчинська зі своїми вихованцями. З гарним настроєм виступ - завжди на відмінно.

За результатами 2011 року тренер клубу спортивного танцю "Натхнення" Людмила Самчинська, а також провідна пара клубу Роман Гербей і Віра Бондарева посіли 1-і місця серед тренерів і спортивних пар Всеукраїнської федерації танцювального спорту. "Натхнення" визнано кращим клубом федерації 2011 року. 

На рахунку цього колективу немало гучних титулів і перемог. Клуб спортивно танцю, що працює на базі Палацу культури "Енергетик" ВП ЮУАЕС, неодноразово гідно представляв компанію "Енергоатом" і її відокремлений підрозділ "Южно-Українська АЕС" на різних вітчизняних і зарубіжних турнірах та змаганнях. Більшість поїздок і виступів танцюристів здійснюються за фінансової підтримки колективу атомників. На базі клубу щорічно проводиться відкритий весняний турнір з бально-спортивних танців на кубок ЮУАЕС.

У листі президента Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська федерація танцювального спорту" Бориса Дейча на ім'я президента компанії "Енергоатом" Юрія Недашковського відзначається: "Сьогоднішні досягнення тренерів і спортсменів з м. Южноукраїнська стали можливими завдяки стабільній, динамічній і самовідданій праці, відповідальному та творчому ставленню до своєї справи, а також Вашій підтримці. Як результат Миколаївська область за підсумками оцінки спортивної майстерності та підготовки спортивного резерву для неолімпійських видів спорту серед областей України в загальному заліку посіла 2-е місце".

Сьогодні клуб спортивного танцю "Натхнення" об'єднує більше 200 наймолодших, юних і вже дорослих любителів грації та пластики. У 2012 році колектив відзначить своє 25-річчя. З 1991 р. він носить звання народний. Усі ці роки його незмінним керівником залишається незаспокоєна, творча людина - тренер вищої категорії Людмила Самчинська.