Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся семінар-нарада для суб’єктів підприємницької діяльності щодо нових правил спрощеної системи оподаткування з 01 січня 2012 року.

19.12.2011
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

               13 грудня 2011 року за ініціативою Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції та підтримки виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбувся семінар-нарада для суб’єктів підприємницької діяльності щодо нових правил спрощеної системи оподаткування з 01 січня 2012 року. 

На семінарі було проінформовано суб’єктів господарювання  щодо новацій в оподаткуванні доходів приватних підприємців у 2012 році та сплаті інших податків та зборів суб’єктами малого підприємництва. Також, обговорювались питання щодо реалізації вимог Закону України від 04.11.2011 року № 4014-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності».

В ході дискусії представник Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції доповіла про зміни в законодавстві та відповіла на запитання суб’єктів господарювання.