Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

16.12.2011
Управління праці та соціального захисту населення

14.12.2011р. о 10 годині ранку відбувся мітинг та покладання квітів на Меморіальному комплексі до пам’ятного знака Чорнобильська Мадонна з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На заході були присутні міський голова Стулін А.М., керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ільясов О.Р., член виконкому міської ради Іовіца О.П., представник української православної церкви отець Віктор, делегація від управління праці та соціального захисту населення на чолі з начальником управління Гехад Е.Е., делегації від інших підприємств та організацій міста, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, кореспонденти міської газети та телебачення, інші громадяни міста.

 

На мітингу виступили з промовами міський голова Стулін А.М., керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ільясов О.Р., член виконкому міської ради Іовіца О.П., вчитель історії міської гімназії Григоренко Г.Г., представник української православної церкви отець Віктор, голова Миколаївського обкому профспілки енергетики та електротехнічної промисловості Миронова В.А.

 

   

14.12.2011р. о 11.00 годині в приміщенні ЗОШ №3 відбувся концерт на честь ліквідаторів за участю учнів школи та урочисте вручення пам’ятних відзнак „ 25 років героїчного подвигу”  та нагрудних відзнак „Мужність та героїзм” учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І категорії.

Міський голова Стулін А.М. виступив з промовою та нагородив пам’ятними відзнаками „ 25 років героїчного подвигу”  та нагрудними відзнаками „Мужність та героїзм” учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, а також виступили з промовами депутат міської ради, директор ЗОШ №3 Кокол О.М., керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ільясов О.Р.