Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні батьки ! Зверніть увагу!

13.12.2011
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Службою у справах дітей Южноукраїнської міської ради спільно з працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей 09.12.2011 року проведений рейд по перебуванню неповнолітніх в розважальних закладах міста, з метою попередження вживання спиртних напоїв дітьми. В ході рейду, обстежено 10 розважальних закладів міста.

         Під час проведення рейду в ПАБ «Бурбон» виявлено 4 неповнолітніх, а в   приміщенні кафе «Афіни» виявлено 2 неповнолітніх, які вживали пиво.

Після виявлення неповнолітніх, працівниками міліції було складено 2 адміністративних протоколи за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв.

         З дітьми проведено профілактичні бесіди щодо недопущення вживання спиртних напоїв та адміністративну відповідальність їх батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків, в ході яких  були взяті письмові пояснення з затриманих неповнолітніх.

         Шановні батьки ! Зверніть будь - ласка вашу увагу де та з ким проводять свій вільний час ваші неповнолітні діти. Відповідальність за виконання обовязків по вихованню дітей покладені на батьків.