Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нестандартна педагогічна рада

13.12.2011
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

08 грудня в ДНЗ № 3 «Веселка»  проведено педагогічну раду у нетрадиційній формі «Панорама організації фізкультуро-оздоровчої роботи в ДНЗ», в роботі якої взяли участь педагогічні працівники та батьки закладу.

    Педагогічна рада включала  в себе  питання: організація фізкультурно-оздоровчої роботи відповідно до вимог Базової  програми  щодо фізичного розвитку дошкільників, впровадження здоров’язберігаючих   технологій у навчально-виховний процес, використання нестандартного обладнання під час фізкультурно – оздоровчої роботи на заняттях  та в   повсякденній діяльності, презентацію нетрадиційного обладнання, стан харчування в ДНЗ. Оголошено результати тематичної перевірки щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у закладі. У процесі  роботи  відбувся обмін досвідом роботи   з фізичного виховання педагогів  ДНЗ та батьків, зібрано банк педагогічних ідей.

 Завідуюча Сучкова О. В. познайомила присутніх із завданнями  щодо фізичного розвитку  відповідно до БП розвитку дитини дошкільного віку.

Вихователь-методист Макогонюк О.А. доповіла про стан  впровадження здоров’язберігаючих технологій  та організації фізкультурно-оздоровчої роботи в  в ДНЗ   за   результатами тематичної перевірки.

Батьки поділилися досвідом роботи  з фізичного виховання  в сім’ї.

Вихователі Токмакова І.Г., Краснікова Н.М., Рубінс Л.Г. Любенька Т.В. поділилися досвідом роботи про використання нестандартного обладнання з фізичного виховання в повсякденній діяльності з дітьми. Педагогічним  колективом в цілому  прийнято проект рішення педагогічної ради.