Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадськості міста! Роз’яснення щодо незадовільного стану ділянки автомобільної дороги

09.12.2011
Управління житлово –комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради

Шановні мешканці міста Южноукраїнська!

За останній час до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради збільшилось кількість звернень членів садово-огородніх товариств та автоперевізників щодо незадовільного стану ділянки автомобільної дороги від Арбузинського повороту до повороту на с. Олексіївку.
Дана дорога знаходиться на балансі та обслуговуванні Арбузинського району, від повороту на с. Олексіївка до ВОС-2 відноситься до ВП «Южноукраїнська АЕС» та садово-огородніх товариств.
Дорога знаходиться в аварійному стані і здійснювати по ній перевезення пасажирів з кожним часом стає все більш проблематично.
Вважаємо, що садово-огороднім кооперативам необхідно щорічно передбачати та виділяти кошти на утримання вищевказаних автодоріг.
Беручи до уваги, що цей транспортний маршрут має важливе соціальне значення для міста та для мешканців села Олексіївка, тому що на даному маршруті знаходяться діючі садово-городні товариства, ділянки яких обробляються мешканцями міста Южноукраїнська виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради неодноразово звертався до Арбузинської районної державної адміністрації, ВП «Южноукраїнська АЕС» та до голови Миколаївської обласної державної адміністрації з проханням допомогти відремонтувати вищезазначену автомобільну дорогу.
На що ВП ЮУ АЕС надало відповідь, що у 2011 році планами фінансування ВП ЮУ АЕС не передбачені кошти для виконання ремонтних робіт з даного напрямку, тому ділянка автомобільної дороги від повороту на с. Олексіївка до ВОС-2 була відремонтована вибірково. При розгляді програми фінансування на 2012 рік ВП ЮУ АЕС передбачить додаткові кошти для ремонту даної дороги у повному обсязі.