Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання творчої групи вихователів-методистів на тему: «Плануємо життєдіяльність дітей за Базовою програмою «Я у Світі»

07.12.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

30 листопада 2011 року у дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка»  проведено засідання творчої групи вихователів-методистів на тему: «Плануємо життєдіяльність дітей за Базовою програмою «Я у Світі».

У засіданні творчої групи приймали  участь вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів та центру розвитку дитини «Гармонія», керівник творчої групи «Педагогічний пошук» - методист  управління освіти Малахова Т.М.

Вихователь-методист Омельченко Т.М. поділилася досвідом роботи  щодо впровадження     Базової  програми  розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі», організації життєдіяльності дошкільників,  планування освітнього процесу за блочно-тематичним принципом  який забезпечує цілісний підхід до виконання Програми, є простором для широ­кого використання виховних інноваційних технологій.

Молодий вихователь Кушнір Я.І. провела інтегроване заняття з мовленнєвого спілкування, валеології, малювання у старшій групі на тему: «Казкова подорож», метою  якого було   передача  власних  думок, почуттів, фантазій за допомогою художнього слова, розвиток  зв’язного  мовлення, збагачення словника  дітей.

Вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів та  центру розвитку дитини «Гармонія», методист управління освіти Малахова Т.М приймали  участь в  обговоренні заходу, висловлювали свої думки, надавали  поради та рекомендації які можна використати у подальшій роботі з дітьми.