Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

24 листопада 2011 року відбулося засідання 15 сесії Южноукраїнської міської ради VI скликання

28.11.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

24 листопада 2011 року відбулася 15 сесія міської ради шостого скликання. В роботі чергової сесії взяли учать 30 депутатів з 36 від загального складу ради.

До порядку денного включено 30 питань. Основним питанням стало внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2011 рік. Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради Копайгори Т. О. щодо необхідності виділення коштів на капітальний ремонт на мережах напірно-господарської каналізації.

Необхідно зазначити, що в серпні цього року на сесії міської ради було прийнято рішення про виділення 200 тисяч гривень на ремонт напірного колектору, але час вносить свої корективи, и у зв’язку з аварійною ситуацією на мережах напірно-господарської каналізації цієї осені, виникла необхідність збільшити цю суму.

Напірний колектор знаходиться в експлуатації з 1984 року и протягом всього часу капітальний ремонт жодного разу не виконувався; перша аварія відбулася у 2004 році, а згодом кількість поривів у рік лише збільшувалася. В цьому  році працівники КП ТВКГ біля 7 разів усували пориви на застарілих трубах каналізації.

Депутатський корпус одноголосно прийняв рішення про спрямування 75 тисяч гривень на часткове вирішення проблеми та ухвалив звернення до вищих органів влади про виділення коштів  для вирішення вищезазначеного питання.

Всього в 2011 році міською радою виділено 275 тисяч гривень на ремонт колектору при загальної потребі біля 10 мільйонів гривень.

Протягом пленарного засідання 15 сесії депутати також прийняли ряд питань у галузі регулювання земельних відносин, затвердили плани територій ринків, зняли з контролю виконані рішення міської ради, відреагували на протести прокуратури міста на деякі рішення міської ради,  затвердили список народних засідателів Южноукраїнського міського суду, заслухали виконання програми енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства нашого міста.

   Висловлюємо подяку за надані фотоматеріали Юрію Афанасенку