Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Сила доброти. Завершилася благодійна акція «Дзвони наших сердець»

21.11.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, зв’язків з громадськістю та ЗМІ

19 листопада 2011 року o 15.00 годині завершилася благодійна акція «Дзвони наших сердець», яка тривала упродовж всього минулого тижня. Зібрані кошти, які городяни несли маленькій Діані Семеновій, були передані в банк для остаточного підрахунку. Справжній острів доброти утворили за ці декілька днів южноукраїнці. 
За приблизними підрахунками, до благодійного заходу долучилися від 15 до 17 тисяч небайдужих людей. Результатом стали декілька торбинок з монетами, а купюри зі скриньки діставали у чотири прийоми.
 21 листопада 2011 року відбулося урочисте закриття акції та начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради Юрій Сінчук оголосив результати акції та вручив Діані Сертифікат на суму, яка становить -  44714 грн. 91 коп.
Ніхто з присутніх не очікував такого результату. Не сподівалися на таке і мама з донькою.
Кажуть, здоров’я за гроші не купиш. Але, усе місто сподівається, що на зібрані кошти поставити на ніжки дитину вдасться.
Попереду у Діанки та її рідних ще чимало. Боротьба за здоров’я, за спокій, за мрію. Мрію ходити. Шлях важкий і непростий. І, можливо, нам усім гуртом удасться зробити його трішечки простішим та коротшим.
Ініціатори акції – благодійний Фонд сприяння освіти «XXI століття» та управління освіти Южноукраїнської міської ради щиро вдячні всім мешканцям міста , що не залишились осторонь та залучились до цієї доброї справи!