Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання міської тристоронньої соціально – економічної ради

17.11.2011
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

17 листопада 2011 року відбулося засідання міської тристоронньої соціально – економічної ради, на якому за участі сторін соціального партнерства, (органів місцевого самоврядування, профспілок та організації роботодавців)  розглянуто наступні питання: працевлаштування випускників Южноукраїнського машинобудівного – ліцею; створення безпечних умов праці  та запобігання  виробничому травматизму на підприємствах, установах та організаціях міста Южноукраїнська; соціальний захист працюючих у важких та шкідливих умовах праці.

На засіданні прийнято рішення про звернення до основного підприємства роботодавця у м. Южноукраїнську ВП ЮУ АЕС стосовно співпраці в напрямку працевлаштування випускників ліцею, посилення роботи в напрямку  дотримання законодавства України з питань охорони праці та соціального захисту працюючих у важких та шкідливих умовах праці.

Сторони соціального партнерства обговорили проект міської Угоди з соціально економічних питань та прийняли рішення внести до Угоди всі пропозиції, які надійшли від сторін соціального партнерства та затвердити її на засіданні міської тристоронньої соціально – економічної ради у грудні 2011 року.