Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців міста! Проводяться роз′яснення населенню про порядок отримання житлової субсидії

16.11.2011
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Шановні жителі міста!

На виконання протокольного доручення міського голови, управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради посилено роботу з питання роз'яснення населенню про порядок отримання житлової субсидії..

07.11.2011 р.   підготовлено  оголошення –звернення  до мешканців міста з питання перевірки права громадянина на отримання державної житлової субсидії, які в подальшому розміщенні на дошках оголошень біля кожного під'їзду будинку. Всього розміщено 475   оголошень  біля під’їздів у  126 будинках.

Інформація про проведення управлінням інформаційно-роз'яснювальної роботи (опитування, розміщення оголошень), порядок надання державної житлової субсидії, приклади розрахунку субсидії опубліковані в газеті „Контакт”.

З 09.11.2011 р. розпочато по квартирний обхід громадян з опитуванням та роз'ясненням отримання субсидії. Всього  опитано 108 осіб.

11.11.2011р. проведено зйомку  телевізійної передачі  про надання державної житлової субсидії під час по квартирного обходу, яка вийде в ефір на цьому тижні.

В цілому  за рік підготовлено з цієї тематики 39 статей, проведено 12  зустрічей в трудових колективах.

В найближчий час заплановано зустрічі з жителями гуртожитків.