Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Координаційна нарада з питань ліквідації стихійної торгівлі на вулицях міста

10.11.2011
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

08 листопада 2011 року у залі засідань виконавчого комітету відбулася координаційна нарада з питань ліквідації стихійної торгівлі на вулицях міста за участю: міського голови Стуліна А.М., першого заступника міського голови Куришка Ю.К., керуючого справами Ільясова О.Р., в.о. начальника Южноукраїнського МВ УМВС в Миколаївській області Сапєльнікова О.М.,  начальника сектору дільничних інспекторів Южноукраїнського МВ УМВС Кравцова В.С., начальника КП «ЖЕО» Гульман З.С., начальника КП «СКГ» Жминди В.М., КП «Південсервіс» Дроздової М.Б., начальника управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Печериці О.І.

Під час наради було проаналізовано стан виконання заходів з ліквідації торгівлі в місцях її стихійного виникнення за попередній період. А також наголошено на тому, що незважаючи на проведену роботу, на даний час має місце незаконна торгівля по всій території міста.

В завершення засідання були поставлені певні завдання комунальним підприємствам та Южноукраїнському МВ УМВС щодо подальшої ліквідації стихійної торгівлі та порушення громадського порядку на вулицях міста в межах їх повноважень.