Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Розпочинається міжнародна презентаційно-іміджева програма «ВИЗНАННЯ РОКУ – 2012»

04.11.2011
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

Інформаційно-видавничий центр «Діловий партнер» завдяки підтримці Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, міністерств та відомств, Київської міської та облдержадміністрацій України, Торгово-промислової палати України, Національної академії наук України розпочинає міжнародну презентаційно-іміджеву програму «ВИЗНАННЯ РОКУ – 2012», у рамках якої побачить світ сьомий презентаційний альманах з компакт-диском «Діловий імідж України. Міжнародне партнерство та співробітництво».

Дана програма викликала зацікавленість у вітчизняних та зарубіжних ділових колах, чим приносить користь у залученні інвестиційних ресурсів, розширенні взаємовигідної співпраці між діловими колами України та інших держав.

У програмі можуть бути представлені регіони, міста та громади України, а кращі представники національного бізнесу, трудові колективи агропромислового, будівельного, паливно-енергетичного, промислового комплексу України, освітяни, науковці, митці культури і мистецтва, працівники охорони здоров’я, охорони навколишнього природного середовища, сфери послуг можуть повідати про свої професійні здобутки.  Вперше в  програмі висвітлюватиметься діяльність іноземних посольств та консульств в Україні та поза її межами.

Співорганізаторами програми є Міністерство закордонних справ України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Торгово-промислова палата України, Асоціація міст України, Асоціація готельних об’єднань і готелів міст України, МГО «Міжнародний Комітет захисту прав людини».

- Інформаційними партнерами програми є більш як двадцять засобів масової інформації.

- Зважаючи на вагомість міжнародної презентаційно-іміджевої програми «ВИЗНАННЯ РОКУ – 2012», запрошуються бажаючі презентувати світовій спільноті свій науковий, культурний, виробничий, діловий, інвестиційний та туристичний потенціал, що покращить в цілому  імідж міста Южноукраїнськ.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись:

за телефонами  +38 (044) 223-97-20, 223-97-60, 520-13-15, 520-17-13,

факсом + 38 (044) 520-17-13

E-mail: buspart@i.kiev.ua

http://www.bpart.kiev.ua".