Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

27 жовтня 2011 року відбулася 14 сесія Южноукраїнської міської ради

28.10.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності звязків з громадськістю та ЗМІ

27 жовтня 2011 року відбулася 14 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання.  В її роботі взяло учать 28 народних обранців з 36. До порядку денного сесії було включено 24 питання. За результатами розгляду прийнято 22 рішення.

Основним питанням  стало внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2011 рік. Серед багатьох інших напрямків, депутати проголосували за виділення коштів на придбання автобусу для перевезення южноукраїнських спортсменів на змагання, проведення вакцинації дітей та придбання  новорічних подарунків маленьким жителям нашого міста.

Начальник фінансового управління міської ради Тетяна Копайгора  доповіла про виконання бюджету міста за 9 місяців поточного року. Також депутати заслухали інформацію начальника  управління праці та соціального захисту населення Ельвіри Гехад про виконання міської комплексної програми «Турбота». Було розглянуто низку інших питань в галузі регулювання земельних відносин та житлово-комунального господарства.

Депутат Миколаївської обласної ради Володимир Фукс, міський голова Андрій Стулін, секретар міської ради Галина Поліканіна (зліва направо)

 Під час пленарного засідання працював новостворений орган – лічильна комісія, яка здійснювала підрахунок голосів за результатами голосування по кожному питанню порядку денного 14 сесії. На фото (зліва направо): Дмитро Мірошник, Олексій Кардаільський та Наталля Черьомухіна.  

 

Депутат Южноукраїнської міської ради Сергій Гур’янов

Депутат Южноукраїнської міської ради Олександр Степанцов 

Депутат Южноукраїнської міської ради Яків Бендерський