Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську надає інформацію по підприємствам – боржникам, які не сплатили страхові внески та єдиний внесон

14.10.2011
Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську

Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську надає інформацію по підприємствам – боржникам , які станом на 01.10.2011 року не сплатили страхові внески та єдиний  внесок.

Повідомляємо , що відповідно до статті 24 Закону України “ Про загальнообов'язкове  державне пенсійне страхування “  найманому працівнику зараховується в страховий стаж період , за який щомісяця сплачені страхові внески та єдиний внесок в сумі не меншій , ніж мінімальний страховий внесок та єдиний внесок , а також статтею 41 вказано Закону визначено , що для обчислення пенсії  враховуються суми виплат , з яких були фактично обчислені та сплачені страхові внески та єдиний внесок до Пенсійного фонду України.

Враховуючи те , що підприємство яке має борг не розрахувалося з органами Пенсійного фонду України по внескам та єдиному внеску за 2005 рік , 2006 рік , 2007 рік , 2008 рік, 2009 рік, 2010 рік та січень - серпень  2011 року тим самим позбавили найманих працівників права зарахування в страховий стаж періоду , за який  існує заборгованість.  Крім того , заробітна плата не буде врахована при обчисленні пенсії найманим працівникам.

Перелік боржників станом на 01.10.2011р. та вжиті заходи по стягненню боргу по УПФУ в м. Южноукраїнську по єдиному внеску