Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У виставці «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я 2011» прийняли участь представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

14.10.2011
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Києві з 11 по 14 жовтня 2011 року, на території Міжнародного Виставкового Центра, проходить XX Ювілейна міжнародна виставка "Охорона здоров’я 2011". Дана виставка є визначною загальномедичною подією України, включаючи в себе фармацевтичний напрямок, медичні вироби та медтехніку, супутні напрямки.
Не секрет, що виставка — це дзеркало галузі: як правило, тут збираються кращі виробники, презентуються останні надбання, розглядаються гострі проблеми й визначаються перспективи подальшого розвитку. Медична виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я» — це захід міжнародного рівня, куди з’їхались професійні медики й успішні бізнесмени в ім'я глобальної мети — збереження здоров'я людей!
У зв’язку з прийняттям Програми реформування медичного обслуговування населення міста Южноукраїнська, метою якої є, зокрема, придбання сучасного медичного обладнання для державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» МОЗ України, відвідали цю виставку і представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, а саме: начальник управління Неля Захарко та головний спеціаліст Валентина Мунтян. На виставці підібрано багато цікавої інформації про сучасне медичне обладнання та їх виробників.