Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На рахунку освітян ще один власний захід

07.10.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

4 жовтня 2011 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім. Захисників Вітчизни продовжилася Спартакіада серед школярів. На цей раз у майстерному володінні королями і королевами, слонами і кіньми змагалися учні 1-4 класів, а вчителі фізичної культури закладів освіти Головатий Ю.В., Болотова А.П., Шавлуташвілі А.В., Філонок В.П., Свіщ Л.В., Кукса Н.І. професійно супроводжували цей процес.

Особливість цих змагань на відміну від попередніх років, заключалась в тому, що в цьому році виникла ідея провести Суперфінал, присвячений Дню працівників освіти, а надалі зробити ці змагання щорічним турніром.

Таким  чином після завершення основних змагань на переможців - 3-х дівчаток і 3-х хлопців - чекало подальше дійство. Отже, саме з цього моменту в місті стартував І-й шаховий турнір до Дня працівників освіти. А допомогу у визначенні переможців Суперфіналу надав кандидат у майстри спорту України з шахів, суддя 1-ї категорії Кравчук Віталій Петрович. З великим задоволенням юні стратеги розв’язували ребуси, цікаві завдання, відповідали на запитання вікторини.

Врешті - решт переможці були визначені:

І місце – Прокоф’єв Сергій 4 кл., ЮЗШ №1

ІІ місце – Кулініч Єва 4 кл., ЮЗШ №2

ІІІ місце – Свінтковська Тетяна 4 кл., ЮЗШ №3

Ініціатива управління освіти була підтримана управлінням молоді, спорту і культури, які надали пам’ятні медалі переможцям та подарунки іншим учасникам. За рахунок спонсора (одна із політичних партій) були замовлені келихи з символікою галузі «освіта», шахового турніру і вручені трьом переможцям та головний перехідний кубок, який у цьому році залишився в Южноукраїнській загальноосвітній школі №1 ім, Захисників Вітчизни.

Отож, освітяни мають ще один власний захід до власного свята.