Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Спортивна розвага «Ми – туристи»

03.10.2011
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

29 вересня 2011 року  в ДНЗ № 8 «Казка» інструктором з фізкультури Шелест З.А. та музичним керівником Піть І.С. була  проведена  спортивна розвага «Ми – туристи»  для дітей середніх та старших груп дошкільного віку, присвячена Дню туриста. Метою цього заходу було надання  інформації про правила поводження в поході і закріплення отриманих раніше рухових навичок та вмінь в умовах природного оточення,

Діти разом з вихователями відправились в «похід» навколо дитячого садочка.  В дорозі на них чекало багато перешкод, які діти з задоволенням долали: «Перестрибни струмочок», «Пройди по місточку», «Обійди болото», «Виберись на гору». Діти бадьоро подорожували під музичний супровід. На спортивних майданчиках маленькі «туристи» змагалися в умінні складати  рюкзаки, зав’язувати вузлики, назбирати якомога більше ягід та грибів. Діти зустрілись із чарівним деревом, яке подарувало їм мішечки з корисними сюрпризами (різноманітними овочами та фруктами).

Заморившись, туристи зупинились на привал біля вогнища, відпочили, заспівали пісню під гітару, прийняли  активну участь в спортивний вікторині  та навчились готувати запашну кашу.

Цікавий зміст, музичне оформлення, ігри, змагання   сприяли створенню веселого настрою та викликали відчуття задоволеності та бадьорості як у дітей, так і у дорослих.