Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

28 вересня 2011 року відбувся семінар-нарада для суб'єктів підприємницької діяльності

29.09.2011
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

28 вересня 2011 року за ініціативою управління пенсійного фонду України в місті  Южноукраїнську та Южноукраїнської об'єднаної державної податкової інспекції відбувся семінар-нарада для суб'єктів підприємницької діяльності. 

В семінарі взяли участь: начальник управління Пенсійного фонду України в місті Южноукраїнську Вербицька Г. М., завідувач сектору масово - роз'яснювальної роботи та звернень громадян Южноукраїнської об'єднаної державної податкової інспекції Черешня Л. О., начальник відділу звітності та контролю за надходженням доходів головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області  Кушніров С.С. та представник територіальної державної інспекції праці у Миколаївській області  Драчук В.В.

На семінарі обговорювались питання щодо сплати єдиного соціального внеску, дотримання законодавства при оформлені найманих працівників та сплати податків до бюджетів усіх рівнів. В ході дискусії фахівці управління Пенсійного фонду України в  м. Южноукраїнську та Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції також доповіли про зміни в законодавстві та відповіли на запитання  суб'єктів господарювання.