Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Давайте робити добро разом !

29.09.2011
Управління праці та соціального захисту населення

Хотілося б звернутися до всіх, хто не байдужий до тих, хто потребує людської уваги. Принципи моральності та чуйності - це не лише обов'язок, а й потреба сумлінної людської душі. Адже справжня благодійність не потребує винагороди, вона закладається в самому вчинкові та в добрій волі того, хто дає і співпереживає. 
Дехто з нас може дозволити собі гарне життя, з веселим сміхом дітей у домі, повним холодильником, автомобілем, люблячим чоловіком чи дружиною. Та так не в усіх. Подивіться навколо, погляньте на своїх сусідів. Чи в усіх так? Чи не плачуть їхні діти, бо немає чого їсти, чи є їм що вдягнути… Не думайте, що така біда сягає тільки людей, які ведуть неправильний образ життя. Це не так. Можливо, за інших обставин, вони були б інженерами, вчителями, можливо працювали б з вами. Але доля розпорядилася по-іншому. Через життєві труднощі вони не можуть дозволити собі те, що можете Ви. Допоможіть нужденним, не залишайтесь байдужими, можливо ваша допомога змінить чиєсь життя.
Давайте будемо дбати про тих, хто поруч з нами, не лише під час свят, але й щодня, нехай це стане нашою звичкою: допомагати, не бути байдужими, відгукатись на чуже горе. Нехай добрі традиції добрих вчинків повертаються в нашу культуру, в наші серця.
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради об’являє акцію «Допоможи ближньому», в якій кожен учасник має можливість зробити добру справу, а саме, надати конкретну допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування, предметів користування, доброї справи.
Тому звертаємося до всіх, кому небайдужі людський біль та горе, із закликом: допомогти тим, хто дуже бідує! Навіть найменша пожертва зможе принести комусь користь. Зробити свій внесок у цю справу зможе кожен. Просимо повідомити управління про вчинки (фото, листівка з викладенням Вашого вчинку). Добра справа не залишиться без уваги та буде розміщена в засобах масової інформації до відома мешканців міста.


Довідки за телефоном: 5-44-54

ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ !!!